Örmény Kulturális Központ

Örmény Kulturális Központ

Tisztelt Örmény Nemzetiségi Választópolgárok!

Október 13-án ismét szavazhatunk örmény önkormányzataink jövőjéről. A tét nagy, hiszen örökségünk, kultúránk, közösségünk jelenlétéről, az értékteremtő munka folytatásáról döntünk felelősen. Az Örmény Kulturális Központ évtizedek óta kinyújtott kezű, biztos háttere és védjegye összetartozásunknak. Jelölőszervezetként azon jelölteket indítottuk, akik közös értékeinket és érdekeinket képviselve folytatják a megkezdett értékteremtést. 

A magyarországi örmény nemzetiség hiteles jelölőszervezte, az Örmény Kulturális Központ, a regisztrált szavazók ajánlásával és bizalmából a legtöbb jelöltet tudta állítani országos, fővárosi, kerületi és területi szinteken. Jelenlegi kiadványunkkal hatékony technikai segítséget kívánunk nyújtani, hogy október 13-án egyetlen elrontott vagy érvénytelen szavazólap se kerülhessen az urnákba.

Közösségünk bízik benne, hogy felelős, az összetartozást, összefogást, a hazai örménységet megerősítő, ezer éves kulturális örökségünket méltó módon megőrző döntést tükröznek majd a szavazatok.

 

Több szavazólap, zöld boríték!

A nemzeti VÁLASZTÓ a hagyományosan mindenkit érintő helyhatósági és települési választás mellett, külön szavazólapokon nemzetiségi listára és/vagy jelöltjeinkre is szavazhat, településtől függően. A nemzetiségi szavazólapokat a zöld borítékba kell behelyezni.

A választáson az országos és fővárosi nemzetiségi listákra is adjuk le voksainkat! Mindegyiket külön szavazólapon. Amennyiben ránk szavaz, kérjük, hogy az Örmény Kulturális Központ listáját jelölje meg!

Kerületi és területi képviselőválasztás esetén szintén az Örmény Kulturális Központ valamennyi egyéni képviselőjelöltjére kell szavazni! Figyeljen arra, hogy a nevek mellett szerepeljen a jelölőszervezet, az Örmény Kulturális Központ 

Örmény Kulturális Központ emblémája

emblémája és neve! Ezen jelöltek mindegyikére tegyünk szavazatot! A helyesen megjelölt szavazólapokat gondosan helyezzük el a zöld borítékban, amelyet ezután kötelező lezárni! Figyelem, a rosszul lezárt, vagy nyitva hagyott boríték érvénytelen, elveszett szavazatot jelent!

Mindenkire számítunk, mint ahogy erőnk és tudásunk legjavával mi is minden magyarországi örmény nemzetiségű honfitársunk érdekeinek képviseletére esküszünk fel. Arra bíztatunk mindenkit, hogy országos, fővárosi listán valamint terület és kerületi egyéni indulóink esetében támogassa szavazatával az Örmény Kulturális Központ valamennyi, szavazólapon szereplő jelöltjét.